eur:
389.51
usd:
361.74
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Madonnának meggyűlhet a baja a bírósággal

Továbbra sem tisztázódott Madonna örökbefogadási ügye. A sztár a David névre hallgató kisfiú nélkül tért vissza szombaton Malawiból Londonba, és úgy tűnik, sokan nem nézik jó szemmel a gyors adoptálás lehetőségét.

Az afrikai ország hatóságai közölték: a kisfiúnak legalább addig Malawiban kell maradnia, amíg elkészül az útlevele. Közben azonban több brit szervezet is bírálta a sztár gyorsan jött örökbe fogadási szándékát, és valószínűleg megnehezítik az adoptálást.

A gyermekvédők szerint aggasztó, hogy félreteszik a szabályokat - miszerint két évig Malawiban kell élnie valakinek, mielőtt örökbe fogadhatna egy gyermeket - egy sztár és a pénze kedvéért.

A Malawiban működő Eye of the Child alapítvány bírósági végzéssel meg akarja akadályozni az örökbe fogadást.

Meg kell védeni egy olyan gyermek jövőjét, aki a korából fakadóan nem tudja elmondani, mit szeretne - jelentette ki a szervezet szóvivője.

Úgy tűnik, sikk lett kritizálni Madonnát, a tévés személyiség Lowri Turner szerint például az énekesnő divatcikknek szánja a kisfiút maga mellett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Avril Haines, az amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója a Szenátus katonai bizottságánál tartott meghallgatásán azt mondta, Vlagyimir Putyin úgy látja, a hazai és a nemzetközi fejlemények neki kedveznek, ezért folytatni fogja egyre agresszívabb taktikáját Ukrajnában, a háború azonban még egy jó ideig nem ér véget. A Szergej Sojgu helyettese körül kirobbant korrupciós ügy a Politico szerint arra utalhat, hogy az orosz védelmi miniszter sem érezheti biztonságban pozícióját.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×