eur:
388.53
usd:
360.84
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Meztelen botrányba keveredett a sztárszínésznő - kicsit másképp

Hatalmas botrányt csapott Scarlett Johansson legújabb filmje forgatásán, mert a rendező megtiltotta neki, hogy meztelenre vetkőzzön.

A meztelen jelenetek gyakran okoznak feszültséget egy-egy forgatáson. A problémát általában az jelenti, hogy a színész/nő nem szívesen mutatja meg a pucér valóságot a filmvásznon.

Az azonban felettébb ritka, hogy valaki azért csapjon patáliát, mert nem engedik levetkőzni. Márpedig ez történt Scarlett Johanssonnal, aki legújabb filmje forgatásán hisztizett amiatt, mert Michael Bay rendező mindenáron rajta akarta tartani a ruhát.

A vita egészen pontosan egy melltartó miatt robbant ki, melyet a 21 éves színésznő nem volt hajlandó felvenni, mondván: inkább meztelenül szerepelne.

"Scarlett, nem lehetsz meztelen - ez egy korhatáros film" - mesélte a rendező, aki hozzátette: a jelenetet Scarlett Johansson azzal zárta le, hogy bevonult a lakókocsijába és bevágta maga után az ajtót.

A színésznő másként emlékszik: "Azt akarták, hogy a jelenetben viseljek melltartót, amikor felébredek. Erre megkérdeztem: miért nem terítetek rám egy takarót? Senki sem alszik melltartóban - kivéve talán a francia nőket".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×