eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Döbbenetes videó: Carmen Electra, egy vibrátor és Howard Stern

Felettébb kellemes élményben volt része Carmen Electrának, aki Howard Stern műsorában szerepelt - nem akármilyen körülmények között. A Baywatch korábbi sztárja ugyanis egy vibrátort tesztelt.

Howard Stern amerikai rádiós eddig sem visszafogottságáról volt híres, legújabb ötlete azonban alaposan felborzolta a kedélyeket. A műsorvezető-botrányhős ugyanis azt találta ki, hogy sztárokat vesz rá arra: próbálják ki a Sybian márkájú vibrátort.

Legutóbbi vendége a Baywatch egykori sztárja, Carmen Electra volt, akit a felvételek tanúsága szerint nem kellett túl sokat győzködni a termék kipróbálásáról.

A vőlegényével, David Navarro-val idén szakító, miniszoknyát viselő Carmen Electra terpeszülésben foglalt helyet az eszközön, és amikor a show munkatársa feljebb kapcsolta a fokozatot, menet közben széles mosoly ült ki az arcára.

Arról, hogy meddig jutott Carmen Electra, Ön is meggyőződhet, ha megnézi a videót. A színésznő-modell mindenestre kijelentette: ez volt élete legjobb útja...

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×