eur:
388.88
usd:
360.65
bux:
68074.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Szex, hazugság és a börtönt jelentő videók

Két brit idegenrendészeti bíró és illegális bevándorló takarítónőjük szerelmi háromszöge, zsarolás, kábítószer és szexvideók - így lehetne címszavakban összegezni azt a szappanoperának is beillő bírósági ügyet, amely egy héten át izgalomban tartotta Nagy-Britanniát.

Mohamed Ilyas Khan idegenrendészeti bíró és egy meg nem nevezett kolléganője szeretők voltak, és kapcsolatuk vége után is jó barátok maradtak.

Mindketten alkalmazták takarítónőként Roselane Drizát, aki azt állítja, hogy tudták: illegálisan van Nagy-Britanniában, ám ezt a két bíró tagadja.

Amikor a bírónő 2004-ben kirúgta a takarítónőt, mert beavatkozott magánéletébe és összetört egy porcelánt, Khan bíró szintén elbocsátotta Roselane Drizát.

Néhány héten belül azonban szexuális kapcsolat alakult ki közöttük, és a takarítónő odaköltözött a bíró lakásába.

Karácsonykor azonban a bírónő rájött kettőjük kapcsolatára, és követelésére a bíró hivatalosan szakított a takarítónővel.

A bíróságon azonban Mohamed Ilyas Khan bevallotta, hogy titokban továbbra is találkozgatott Roselane Drizával.

A takarítónő azonban bosszút esküdött, és ellopott a bíró lakásából két videokazettát.

Az egyiken állítólag a bírónőt lehetett látni szex és kokainozás közben, a másikon pedig a bíró egy másik szőke nővel szeretkezik. A bírónő tagadta, hogy kábítószerezett, vagy egyáltalán rajta lett volna a felvételen.

A takarítónő azzal fenyegetőzött, hogy ha nem kap 20 ezer fontot a kazettákért, eladja azokat egy bulvárlapnak, a főnökük előtt pedig felfedi, hogy illegális bevándorlót alkalmaztak.

A két bíró végül 2005 októberében a rendőrséghez fordult, és Roselane Drizát letartóztatták.

Bár a takarítónő tagadta a zsarolást, és azt mondta a tárgyaláson, hogy a 20 ezres összeg a bíró ötlete volt és kompenzáció lett volna, a bíróság végül bűnösnek találta a 37 éves brazil nőt, aki több éves börtönbüntetésre számíthat.

A takarítónő részéről elhangzott vádak után ugyanakkor valószínűleg a két bíró ellen is vizsgálat indul, amelynek célja az ügyben játszott szerepük tisztázása lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Erre az adatra vártak a piacok egész héten - Mennyire korai az öröm a tőzsdéken?

Erre az adatra vártak a piacok egész héten - Mennyire korai az öröm a tőzsdéken?

Péntek délután megérkeztek a várt foglalkoztatottsági adatok az Egyesült Államokból. Az áprilisi számok alapján optimisták lehetnek a befektetők azzal kapcsolatban, hogy valóban a lehűlés jeleit mutatja az amerikai munkaerőpiac, a friss adatok azonban egyúttal felerősíthetik a recessziós félelmeket is. A közlés ezúttal is nagyobb elmozdulásokat hozott a dollár piacán és a tőzsdéken is, melynek következtében az EUR/USD árfolyama és az S&P 500 is is kritikus szintre ért. Éppen ezért megnéztük, hogy mit mutatnak jelenleg a grafikonok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×