eur:
388.87
usd:
360.52
bux:
68464.47
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Válik a sztárműsorvezető

A Legyen ön is milliomos! eredeti brit változatát vezető Chris Tarrant hivatalosan is bejelentette: elválik feleségétől. A sztárműsorvezető bevallotta azt is: viszonya volt egy másik nővel.

Bár felesége, Ingrid még órákkal korábban is 15 éves házasságuk megmentéséről beszélt a sajtónak, Chris Tarrant egy érzelmes nyilatkozatban jelentette be: elválik.

"Mélységesen sajnálom, hogy megbántottam hűséges feleségem és csodálatos gyermekeimet, akiket imádok. Csak magamat okolhatom házasságom széteséséért" - fogalmazott a sztárműsorvezető.

Tarrant, aki bevallotta, hogy félrelépett, Fiona McKechnie-hez fűződő kapcsolatát komolytalannak nevezte.

Dühös felesége ugyanakkor azt már világossá tette: milliomosként távozik a kapcsolatból. Kijelentette: ugyanazt a válóperes ügyvédet bízza meg, aki Diana hercegnőt is képviselte válásakor.

Az elmúlt néhány hónap bírósági ítéleteit precedensként véve könnyen előfordulhat, hogy Ingrid Tarrant férje 35 millió fontos, azaz 14 milliárd forintos vagyonának felét is megkaphatja.

Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×