eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Hétvégenként kell csak börtönben ülnie a gyilkossággal fenyegetőző nőnek

Egy brit asszonyt 40 napos börtönbüntetésre ítéltek, amiért egy autós üldözés után megfenyegetett egy másik női vezetőt, hogy megöli. Karen Chambers azonban csak a hétvégékre kénytelen bevonulni a börtönbe, hogy hét közben be tudjon járni dolgozni, és el tudja látni három gyermekét.

A 35 éves, nő teljesen elveszítette önuralmát, amikor egy veszélyes előzés utánn a másik autó vezetője szájáról azt olvasta le: "micsoda bolond".

Karen Chambers válaszul azt üvöltötte, hogy meg fogja ölni, utána eredt, és kétszer megállásra is kényszerítette Samantha Brownt, mielőtt beletolatott egy másik járműbe.

Ez ráadásul nem is az első eset volt. Karen Chamberst ugyanis korábban már kétszer elítélték hasonló eset miatt. A három éves eltiltás mellé így 40 napi börtönt is kapott, amelyet a bíró jó szívének köszönhetően a hétvégeken kell leülnie.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×