eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Öngyilkos lett a tévéshow felvétele után

Egy amerikai nő öngyilkosságot követett el, miután egy televíziós műsor házigazdája burkoltan azzal vádolta meg, hogy megölte gyermekét. A 21 éves Melinda Duckett-et a CNN egyik éjszakai show-jának házigazdája, Nancy Grace faggatta, miután a fiatal anya segítséget kért eltűnt gyermeke megtalálásához.

Melinda Duckett verziója szerint a kisgyermeket a kiságyából rabolták el, mialatt ő barátaival a földszinten nézte a tévét.

A szeptember hetedikén felvett adásban - a telefoninterjú készítése közben - a korábban ügyészként dolgozó Nancy Grace ököllel verte az asztalt, és hangosan követelt választ arra: az anya miért nem hajlandó magát hazugságvizsgálatnak alávetni, és pontosan milyen üzleteket látogatott meg a fiával, mielőtt az eltűnt.

Az interjú végén Melinda Duckett átadta a telefont a nagyanyjának, másnap pedig, néhány órával a műsor adásba kerülése előtt, lelőtte magát a nagyapja pisztolyával.

Nancy Grace a hétfői adásban azt mondta: a műsor nem tehető felelőssé az öngyilkosság miatt, hiszen Melinda Duckett még annak elhangzása előtt lőtte le magát.

Ügyészként is kemény volt

Nancy Grace korábban ügyészként dolgozott Atlantában, és egyetlen ügyet sem veszített el, noha az ítéletek egy részét a fellebbezés után megváltoztatták.

Az ügyészt Georgia állam Legfelsőbb Bírósága bírálta, amiért eljárásai során nem törődött a méltányossággal és pártatlansággal.

Ez az eset a hasonló show-k bírálóinak is érveket ad, akik azt állítják: ezek a műsorok megnehezítik, hogy az alperesek tisztességes eljárásban részesüljenek.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×