eur:
389.38
usd:
362.64
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ötvennel "száguldott" a vak férfi

Egy Nagy-Britanniában élő férfi tagadta, hogy veszélyesen vezetett volna, annak ellenére, hogy teljesen vak. A férfi 55-tel hajtott, amikor a rendőrség felfigyelt az egyenetlenül haladó autóra és megállította.

Omed Aziz még egy iraki bombatámadás következtében veszítette el mindkét szemét, részlegesen hallását, és a lába is állandóan remeg. A férfit barátja irányította, akit korábban eltiltottak a vezetéstől.

A rendőrjárőr azután állította meg az autót, hogy az áttért az ellenkező menetirányú oldalra, és épp hogy csak az úton tudott maradni. Mikor elkezdte kérdezgetni a vezetőt, a mellette ülő férfi odahajolt és közölte, hogy vak.

Kiszállították Omed Aziz-t a kocsiból, és amikor a rendőr megkérdezte, hogy látja-e őt, a férfi egyszerűen levette napszemüvegét. "Tisztán láttam, hogy vak, miután nem voltak szemei" - emlékezett vissza a tárgyaláson a férfit igazoltató rendőr.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×