eur:
389.06
usd:
363.75
bux:
68208.9
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Paris Hilton félmeztelenül, kutyafejjel

Szabotázs áldozata lett Paris Hilton: egy "gerilla művész" hamis CD-ket csempészett a hotelbirodalom-örökös nemrégiben megjelent albumának példányai közé több brit zenei boltban. A CD-ken Banksy saját remixei találhatóak, a borítón pedig Paris Hilton félmeztelen teste egy kutyafejjel.

A felforgató művészetéről ismert brit Banksy szóvivője szerint Paris Hilton CD-jének 500 megpiszkált változatát helyezte el hat brit város 48 zenei boltjában.

A CD-knek a tokja az eredeti maradt, így a vonalkód alapján a vásárlóknak fel sem tűnik, hogy nem az igazi albumot veszik meg.

Eddig még senki nem vitt vissza hamis Paris-CD-t, amelyen olyan címekkel hallhatóak Banksy remixei, mint például: "Miért vagyok híres?", "Mit tettem?" vagy "Miért vagyok?".

Az érintett boltokban egy pár CD-t megtaláltak, és azokat levették a polcokról, de nehéz feladatnak bizonyul fellelni az összes még eladatlan példányt.

Az egyik érintett lánc, a HMV szóvivője szerint nem örülnének annak, ha gyakorivá válnának az ilyen esetek, de egy olyan művész kedvéért, mint Banksy, lehet néha engedményeket tenni.

"Gyakran az emberek úgy érzik, nem tudják megfelelően kifejezni a nyilvánosság előtt azt, hogy mit gondolnak egyes dolgokról. Így gyakran a Banksy félék feladata kimondani azt, amit az emberek gondolnak. És lehet, hogy vannak, akik egyetértenek a Paris Hilton-albumról megfogalmazott véleményével" - vélekedett a szóvivő.

Banksy titkos művészeti gerillaakcióiról vált híressé, amelyek során például klasszikus festmények megpiszkált változatát csempészte be jelentős művészeti galériákba.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Az amerikai munkaerőpiac továbbra is szoros maradt a múlt héten, a munkanélküli segélyek iránti új kérelmek száma változatlanul alacsony. A Munkaügyi Minisztérium csütörtöki jelentése szerint az április 27-én véget ért héten a szezonálisan kiigazított első kérelmek száma 208 ezer volt, ami megegyezik az előző heti adattal. Ez alacsonyabb, mint amit a Reuters által megkérdezett közgazdászok vártak, akik 212 000 kérelemmel számoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×