eur:
389.7
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ezresével lopkodta a bugyikat

Õrizetbe vette a rendőrség azt a japán tolvajt, aki női fehérneműkre specializálta magát. A 46 éves, jokohamai Mijaka Kazuót tetten érték, amikor az éjszaka közepén egy idegen lakás fürdőszobájában épp a mosógépből szedegette ki a kimosott bugyikat.

Amikor a rendőrök átkutatták a férfi lakását, a matraca alatt egy 2.500 darabos bugyikollekciót találtak.

Saját bevallása szerint Mijaka Kazuo tíz éven át gyarapította gyűjteményét, amelynek rendezgetése semmihez sem fogható élvezetet jelentett neki.

Két évvel ezelőtt a japán rendőrség egy 55 éves férfit tartóztatott le, aki három évtizeden keresztül lopkodta a női fehérneműt, s több mint négyezer darabos gyűjteménnyel rendelkezett.

Harmincéves gyűjtőszenvedélyének egy felbőszült férj vetett végett: lakása erkélyén csípte nyakon a tolvajt, aki éppen a száradó női fehérneműt szedegette le a fregoliról.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×