INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Tom Cruise számára nincs lehetetlen küldetés

Infostart / InfoRádió
Úgy tűnik, Tom Cruise számára tényleg nincs lehetetlen küldetés. Nemrég még attól zengett a sajtó, hogy a Paramount filmstúdió nem hosszabbította meg a szerződését, a filmsztár azonban máris újabb szerződést hozott tető alá.

Tom Cruise filmbeli partnerével, Paula Wagnerrel, valamint az egyik profi futballcsapat tulajdonosával, Daniel Snyderrel írt alá együttműködési megállapodást.

Paula Wagner erről azt mondta: az együttműködés lehetőséget ad arra, hogy bármely filmstúdióval megállapodjanak, és hogy mindannyian folytassák azt a munkát, amelyet eddig is végeztek, de az eddigieknél sokkal kedvezőbb módon.

A Washingtoni Rézbőrűek (Red Skins) tulajdonosával két éven át működnek együtt a filmkészítők, a megállapodásról azonban nem árultak el részleteket a felek.

Annyit azonban már tudni lehet, hogy ez a kapcsolat több lehetőséget biztosít Tom Cruise-nak és partnerének. Módjuk lesz például alacsony és nagy költségvetésű filmek gyártására is, valamint arra, hogy hátat fordítsanak Hollywood nagy stúdióinak.

A címlapról ajánljuk