eur:
392.14
usd:
366.51
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Tom Cruise számára nincs lehetetlen küldetés

Úgy tűnik, Tom Cruise számára tényleg nincs lehetetlen küldetés. Nemrég még attól zengett a sajtó, hogy a Paramount filmstúdió nem hosszabbította meg a szerződését, a filmsztár azonban máris újabb szerződést hozott tető alá.

Tom Cruise filmbeli partnerével, Paula Wagnerrel, valamint az egyik profi futballcsapat tulajdonosával, Daniel Snyderrel írt alá együttműködési megállapodást.

Paula Wagner erről azt mondta: az együttműködés lehetőséget ad arra, hogy bármely filmstúdióval megállapodjanak, és hogy mindannyian folytassák azt a munkát, amelyet eddig is végeztek, de az eddigieknél sokkal kedvezőbb módon.

A Washingtoni Rézbőrűek (Red Skins) tulajdonosával két éven át működnek együtt a filmkészítők, a megállapodásról azonban nem árultak el részleteket a felek.

Annyit azonban már tudni lehet, hogy ez a kapcsolat több lehetőséget biztosít Tom Cruise-nak és partnerének. Módjuk lesz például alacsony és nagy költségvetésű filmek gyártására is, valamint arra, hogy hátat fordítsanak Hollywood nagy stúdióinak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×