eur:
389.3
usd:
363.16
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nyilvános megszégyenítés: a popsztár utcát söpör

Narancssárga mellény és egy seprű - ezzel indult neki Boy George, a 80-as évek popsztárja Manhattan utcáinak. A közmunkára ítélt 45 éves énekest fotósok, újságírók és tévékamerák egész hada követte. Menedzsere szerint direkt a sajtónak szervezett nyilvános megszégyenítés történt.

"Az anyám takarítónő volt, az apám építőmunkás. Szarok bele az egészbe! Csak közmunkát végzek, hagyják, hogy csináljam" - vetette oda egy kis porral és cigarettacsikkekkel megfűszerezve az újságíróknak Boy George.

A Culture Club egykori énekesének azután kellett megjelennie a New York-i köztisztasági vállalatnál, hogy egy furcsa eset miatt közmunkára ítélte a bíróság. Tavaly októberben ugyanis betörésre hivatkozva kihívta a rendőrséget manhattani lakásába, a végén azonban őt tartóztatták le kokain birtoklásáért.

A köztisztasági vállalat egy kis söprögetés után azonban vissza is rendelte az énekest a központba, mivel a helyzet a sajtó érdeklődése miatt "kissé kaotikussá" vált. "Meglátjuk, találunk-e neki valami épületen belüli elfoglaltságot" - jegyezte meg a társaság szóvivője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×