eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ismét veszélyben a Stones turnéja

Újabb felhők árnyékolják be a Rolling Stones turnéját, a csapat alkoholproblémákkal küzdő gitárosát ugyanis kórházba vitték.

A banda ismét elhalaszthatja európai körútját, amelyet első ízben azért kellett későbbre tolni, mert a gitárosuk egy súlyos baleset után agyműtéten esett át. Keith Richards azonban már jobban van, és képes is arra, hogy végigturnézza Európát.

Most azonban a másik gitáros kezelése sodorja veszélybe a turnét. Roonie Woodot nem először kezelik alkoholproblémákkal. Utoljára 2005 áprilisában vonult be egy észak-londoni kórházba, mielőtt az együttes elindult volna amerikai koncertkörútjára. A kezelés segített is neki abban, hogy megállja az ivást a turné alatt.

Mostanában azonban ismét inni látták. A gitáros a hónap elején egy londoni klubban ünnepelte 59. születésnapját, ahol a vendégek láthatták, amint egymás után dönti le az italokat.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×