eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Altatógázzal kábították el a rablók a francia sztárt

Kirabolták Patrick Vieria volt Arsenal-játékos Cannes-hoz közeli villáját. A rablók altatógázzal kábították el a francia labdarúgót és családját.

Vieria akkor vette észre, hogy elvitték az autóját és értékeit, miután erős fejfájással ébredt. Hasonló panaszai voltak feleségének és annak lányának. A fejfájást, mint később kiderült, a rablók által használt altatógáz okozta.

A Cote d'Azuron a rablók gyakran alkalmazzák ezt a trükköt. A módszer lényege, hogy a kiszemelt épület légkondicionáló berendezésébe altatógázt juttatnak, majd miután a házban tartózkodók elaludtak, kirabolják az ingatlant.

A rendőrség szerint a bűncselekményeket Kelet-Európából érkező bűnözők követik el. Az elrabolt autókat általában Észak-Afrikában értékesítik.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×