eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 4. vasárnap Dominika, Domonkos
fotó: Novák Katalin Facebook-oldala
Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Novák Katalin döntést hozott

Valószínűleg kiköltözött magyar köztársasági elnök számára fenntartott, Béla király úti rezidenciából Novák Katalin.

A Magyar Hang ír arról, hogy többször rákérdeztek arra, hol lakik jelenleg Novák Katalin. A lemondott köztársasági elnök titkárságának augusztus 3-ai válasza szerint "Novák Katalin kiköltözött családjával a Béla király úti ingatlanból saját tulajdonú otthonukba”.

Ez azért érdekes mert az újságnak Sulyok Tamás államfő hivatalának (Sándor-palota) kommunikációs igazgatósága azt írta, hogy "Dr. Sulyok Tamás nem költözött még be a köztársasági elnöknek járó rezidenciába, azt jelenleg még Novák Katalin használja”. Igaz ezt július 29-én közölték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
Taylor Swift koncertjei fellendítették a német gazdaságot?

Taylor Swift koncertjei fellendítették a német gazdaságot?

Németország gazdasági nehézségei ellenére a fogyasztói hangulat az országban meglepően pozitív. Erre a paradoxonra kedden derült fény, amikor kiderült, hogy Németország volt az egyetlen nagy euróövezeti gazdaság, amelynek a második negyedévben csökkent a kibocsátása. Ezzel párhuzamosan a júliusi felmérési adatok a német fogyasztói bizalom újabb javulását mutatták, és majdnem elérték a 2022 februárjában, az ukrajnai háborús visszaesés előtt mért szintet – írja a Bloomberg, amely szerint Taylor Swift koncertjei húzhatták meg a fogyasztást.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 4. 18:15
×
×
×
×