eur:
393.19
usd:
362.72
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Mentők Budapesten, a XIX. kerületi Pozsony és Csiky utca kereszteződésében, ahol összeütközött egy személygépkocsi és egy autóbusz 2024. június 25-én. A balesetben hatan - köztük hárman gyerekek - megsérültek.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Busszal ütközött egy autó Kispesten, gyerekek is megsérültek – képek

Többen megsérültek, amikor egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal összeütközött egy személyautó kedden Budapest XIX. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a baleset a Pozsony utca és a Csiky utca kereszteződésében történt. Információik szerint az ütközés következtében hatan sérültek meg: a személyautóban öt ember, a buszon pedig egy utas.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy embert súlyos, ötöt pedig – köztük 3 gyermeket – könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Budapest, 2024. június 25.
Sérült személygépkocsi és autóbusz, miután összeütköztek Budapesten, a XIX. kerületi Pozsony és Csiky utca kereszteződésében 2024. június 25-én. A balesetben hatan - köztük hárman gyerekek - megsérültek.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2024. június 25. Sérült személygépkocsi és autóbusz, miután összeütköztek Budapesten, a XIX. kerületi Pozsony és Csiky utca kereszteződésében 2024. június 25-én. A balesetben hatan - köztük hárman gyerekek - megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán

A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt Kispesten.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvény Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×