eur:
395.14
usd:
368.32
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatót tart a Belügyminisztérium épülete előtt, miután egyeztetett Pintér Sándor belügyminiszterrel 2024. május 7-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A Fidesz szerint hírlapi kacsa Szentkirályi Alexandra visszalépése

Határozottan cáfolták a felvetést.

Szenkirályi Alexandra visszalépése egy hírlapi kacsa – írta a Telexnek a Fidesz Sajtóosztálya. A portál azt követően kereste meg a pártot, miután az ATV forrásaira hivatkozva azt írta: legkésőbb a Békemenet napjára eldőlhet, visszaléptetik-e Szentkirályi Alexandrát.

„Ez egy hírlapi kacsa, ilyenekkel nem foglalkozunk. Helyette minden nap azon dolgozunk, hogy Karácsony Gergely és főnöke, Gyurcsány Ferenc végre távozzon a Városházáról, és Budapest egy új fejezetet nyithasson. A fővárost járva, emberekkel találkozva az a tapasztalatom, hogy a budapestiek változást akarnak. Ezért a változásért dolgozunk” – írta a Fidesz Sajtóosztálya.

Címlapról ajánljuk
Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn közleményben védte meg az egészségügyi stábot, amely Varga Barnabás súlyos sérülésénél működött közre vasárnap este a skótok elleni, stuttgarti Európa-bajnoki mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×