eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyitókép: Unsplash.com

Fémrúd csapódott a közönség soraiba a cirkuszi előadáson

Szombat délután három órakor a Richter Florian Cirkusz soproni előadásán baleset történt, egy néző súlyosan megsérült – tájékoztatott hivatalos Facebook-oldalán a cirkusz.

Szerencsétlenség történt szombat délután 3 órakor a Richter Florian Cirkusz soproni előadásán. A lengőtrapéz produkció közben egy szerencsétlen baleset következtében az egyik néző súlyosan megsérült.

A Telex egyik olvasója – aki részt vett az eseményen – arról számolt be, hogy egy 2,5 méteres tartóoszlop csapódott a közönség soraiba. A baleset a szünet utáni első számban történt. „Először a cirkusz négy pontjára 2,5 méteres fémrudakat feszítettek ki, erre tették rá a védőhálót. Az utolsó artista tripla szaltót ugrott, a vele szembeni légtornász viszont nem tudta őt elkapni, lezuhant a hálóba. A cölöp ekkor elengedett és erőből a közönségbe csapódott” – írta a szemtanú.

A cirkusz Facebook-bejegyzése szerint a baleset miatt a szombat 18 órai előadásuk elmaradt, viszont akinek erre az időpontra volt megváltott jegye, az a vasárnapi 11 órai vagy a 15 órai előadásra érvényesek. A Richter Florian Cirkusz teljes bejegyzése alább olvasható:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×