eur:
395.15
usd:
368.05
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: Unsplash.com

Fémrúd csapódott a közönség soraiba a cirkuszi előadáson

Szombat délután három órakor a Richter Florian Cirkusz soproni előadásán baleset történt, egy néző súlyosan megsérült – tájékoztatott hivatalos Facebook-oldalán a cirkusz.

Szerencsétlenség történt szombat délután 3 órakor a Richter Florian Cirkusz soproni előadásán. A lengőtrapéz produkció közben egy szerencsétlen baleset következtében az egyik néző súlyosan megsérült.

A Telex egyik olvasója – aki részt vett az eseményen – arról számolt be, hogy egy 2,5 méteres tartóoszlop csapódott a közönség soraiba. A baleset a szünet utáni első számban történt. „Először a cirkusz négy pontjára 2,5 méteres fémrudakat feszítettek ki, erre tették rá a védőhálót. Az utolsó artista tripla szaltót ugrott, a vele szembeni légtornász viszont nem tudta őt elkapni, lezuhant a hálóba. A cölöp ekkor elengedett és erőből a közönségbe csapódott” – írta a szemtanú.

A cirkusz Facebook-bejegyzése szerint a baleset miatt a szombat 18 órai előadásuk elmaradt, viszont akinek erre az időpontra volt megváltott jegye, az a vasárnapi 11 órai vagy a 15 órai előadásra érvényesek. A Richter Florian Cirkusz teljes bejegyzése alább olvasható:

Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 24. 22:15
×
×
×
×