eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
Tűzoltók oltják a kigyulladt visegrádi Hotel Silvanus épületét 2024. március 9-én. A hotel felső szintje teljes terjedelmében kiégett, a vendégek elhagyták az épületet.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

"Nem bírunk a könnyeinkkel" - hatósági zár alatt van a Hotel Silvanus

Egyelőre a hatóságok vizsgálják a kiégett visegrádi Hotel Silvanust. Éppen ezért még nem tudták megkezdeni a helyreállítási munkálatokat.

Jelenleg a szálloda hatósági zár alatt van, a területre hatóságilag tilos a belépés. A hatóság szervei - rendőrség, katasztrófavédelem, tűzoltóság végzi a terület bejárását, felülvizsgálatát - olvasható a szálloda közösségi oldalán. Arról is tájékoztatják az emberek, hogy "az épületben jelenleg sem víz, sem fűtés, sem áram nincs".

A posztban egyébként számos levelet megosztottak, ahogy írják, azok elolvasásakor

"sokszor nem bírunk a könnyeinkkel".

Ahogy arról az Infostarton beszámoltunk, Pintér Róbert üzemeltetési igazgató szerint fél éven belül újraindul a szálloda és "már csak egy rossz emlék lesz minden". Hozzátette: bizonyos ideig szünetet kell tartaniuk, tehát bezár a hotel, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb újra tudják fogadni a vendégeket.

Az impozáns hotel szombaton reggel gyulladt ki, 230 embert kellet kimenekíteni. A tűzoltók fél napig birkóztak a lángokkal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×