eur:
392.95
usd:
363.66
bux:
65938.65
2024. március 1. péntek Albin
A BMW emblémája a müncheni székház előtt a német járműgyártó évenkénti részvényesi közgyűlésének napján, 2019. május 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Lukas Barth-Tuttas

Kigyulladt és leégett a magyar férfi kocsija, per lett belőle

Megőrizte a roncsot.

Négy éve, 2020. július 15-én a férfi a felesége, a fiuk és a párja társaságában a Balaton felől Budapest irányába tartott BMW-jével, és menet közben a család megállt egy töltőállomáson. Ekkor a kocsi motorja váratlanul leállt, minden hibajelzés kigyulladt és füst kezdett szivárogni, majd lángok csaptak fel a motortérből. Szerencsére időben ki tudtak szállni. Az egyik, a benzinkúton dolgozó férfi több tűzoltókészülék tartalmát is elhasználta, de végül a lángokat megfékezni a kiérkező tűzoltók tudták - írta a Blikk.

A drámai események nem előzmény nélkül történtek a beszámoló szerint: 2019 márciusában a tulajdonos már bevitte a szakszervizbe a korábban Németországból vásárolt kocsit, de akkor nem csináltak vele semmit, mondván, minden rendben van, ne aggódjon.

– Felfigyeltem a hírre, hogy akkoriban számos olyan kocsi égett ki, amelyek motorjainak megegyezett a sorozatszáma az enyémmel, ezért vittem szervizbe – magyarázta a férfi, aki végül tavaly nyáron kapott egy hivatalos levelet a gyártótól, amelyben felhívták a figyelmét a problémára és azt kérték, mielőbb vigye vissza a járművét a hibás alkatrész kicserélésére. Csakhogy addigra az autója a hiba miatt már leégett.

István nem hagyta annyiban a történteket és ügyvédhez fordult. Nemrég keresetlevelet adtak be a bíróságra a gyártó, a BMW Németországgal szemben.

Címlapról ajánljuk
Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

A francia kormány nem fordít elegendő forrást az illegális bevándorlás elleni küzdelemre. A francia számvevőszék jelezte, hogy a kitoloncolások száma elenyésző, miközben félmillióra becsülik az országban jogellenesen tartózkodók számát, ezért a jelenleginél nagyobb anyagi ráfordítást szorgalmaz az illegális migráció elleni küzdelem hatékonyabbá tételére. Az InfoRádió Gönczi Róbertet, a Migrációkutató Intézet elemzőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×