eur:
389.62
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Kaposvárt az M7-es autópályával összekötő 67-es autóút 3,1 kilométer hosszú déli szakasza az ünnepélyes átadás napján Kaposfürednél 2022. december 19-én. A 8 milliárd forintból épült 2x2 sávos, úgynevezett kaposfüredi elkerülő a tervezettnél 4 hónappal korábban készült el.
Nyitókép: MTI/Varga György

Erre az útra már nagyon vártak a Balaton-partiak, a hétvégén átadhatják

Az új, négysávos szakasz a hét végén elérheti az M7-es autópályát.

Az újabb, mintegy 10 kilométer hosszú szakasz bővítése az utolsó fázisába ért, és amint elkészül a látrányi elkerülő, az autósok Kaposvártól egészen a Balatonig gyorsforgalmi úton haladhatnak - adta hírül a kaposvarmost.hu.

Értesülésük szerint a szakemberek már a munkálatok utolsó simításait végzik, de még dolgoznak a Balatonszemes és Somogybabod közötti szakaszon.

A fejlesztéssel kapcsolatban Lázár János építési és közlekedési miniszter november 9-én, Kaposváron azt mondta, hogy ezzel az úttal megközelíthető lett Kaposvár, így kinyílt a lehetőség a város gazdasági fejlődése előtt is. Hangsúlyozta, a somogyi vármegyeszékhely ezzel az infrastrukturális fejlesztéssel beléphet abba az elit klubba, amit Debrecen, Székesfehérvár, vagy Győr tudhatott eddig magáénak.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×