eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A budapesti helyiérdekű vasút (eredetileg BHÉV, köznyelvben csak HÉV) H5-ös (250-es vasútvonal; 2011-ig szentendrei HÉV) vonalán közlekedő szerelvény a Szentlélek téri megállóba érkezik. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Fontos változások jönnek a szentendrei HÉV-en

Karbantartás miatt szeptember 16. és október 1. között több ütemben változik a H5-ös HÉV közlekedési rendje.

Szeptember 16-tól, szombattól szeptember 22-ig, péntekig Budakalásznál mindkét irányban a Szentendre irányú peronnál áll meg a HÉV, amely módosított menetrend szerint, hétköznapokon reggel és délután Békásmegyer és Szentendre között a megszokottnál ritkábban jár - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Alternatív eljutási lehetőségként ebben az időszakban a Volánbusz Szentendre, illetve Pomáz térségében közlekedő járatainak igénybevételét javasolják.

Szeptember 23-án, 24-én, 30-án és október 1-jén (hétvégi napokon) a H5-ös HÉV rövidített útvonalon, csak Békásmegyer és Szentendre között közlekedik; a Batthyány tér és Békásmegyer között a H5-ös pótlóbusszal lehet utazni.

A 39-es autóbusz Batthyány téri végállomását áthelyezik a Vásárcsarnok elé, a 990-es autóbusz megállóhelyére; a 160-as autóbuszra Békásmegyeren a járat végállomási leszállóhelyén lehet felszállni; a 243-as autóbuszra Békásmegyeren a 160-as autóbusz felszállóhelyén lehet felszállni. Szeptember 23-án és 24-én a szerelvények Budakalásznál a Batthyány tér irányú peronnál állnak meg mindkét irányban - tudatták.

További részletek a MÁV-HÉV honlapján olvashatók.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×