eur:
389.63
usd:
363.15
bux:
68130.39
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Nemzeti Atlétikai Központ az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság kezdete előtt 21 nappal, 2023. július 29-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Kedvezményes jeggyel utazhatunk az atlétikai vb-re

2023 forintos jeggyel lehet utazni az augusztus 19-én kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságra – tudatta a MÁV Zrt. szombaton.

A közlemény szerint a kedvezményes VB2023 nevű jegy előre megváltható, és menettérti utazást biztosít az ország bármely pontjáról Budapestre és vissza a MÁV-Volán-csoport, valamint a GYSEV járatain.

A kedvezményes jegy a MÁV-Start és a GYSEV pénztáraiban és jegyautomatáiban, a MÁV applikációjában, valamint a Volánbusz JÉ-rendszerrel futó jegypénztáraiban és a helyközi buszjáratokon vásárolható meg - tették hozzá.

Megjegyezték, hogy a kedvezmény vasúton kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Első osztályon a teljesárú különbözeti díjat, helyjegyes vonat esetén az adott vonatra érvényes helyjegyet is meg kell vásárolni mellé, emelt szintű szolgáltatást biztosító autóbuszon pedig csak a távolsági kiegészítő jeggyel együtt érvényes.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×