eur:
388.83
usd:
360.17
bux:
68177.9
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Víz borít egy utcát a főváros teljes területét érintő éjszakai vihar után a XIX. kerületben 2023. augusztus 5-re virradóan. Ezen a napon reggelig több mint ezer bejelentés érkezett a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére. Főleg kidőlt fák, leszakadó vezetékek, megsérült épületek és vízszivattyúzások miatt kértek tűzoltói segítséget.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Lassan áll talpra a budapesti közlekedés az éjszakai vihar után

Hosszú listát közölt a fennakadásokról a BKK.

A kedvezőtlen időjárás miatt több BKK járat közlekedésében fennakadásra kell készülni - közölte a BKKInfo.

  • A 28A villamos nem közlekedik a teljes vonalon. A 37A villamos nem közlekedik a Hidegkuti Nándor Stadion és a Sörgyár között. Pótlóbusz közlekedik Új köztemető (Kozma utca) és Kőbánya alsó vasútállomás között.
  • A H9-es HÉV helyett pótlóbusz közlekedik a teljes vonalon.
  • A H6-os HÉV helyett Szigetszentmiklós-Gyártelep és a Közvágóhíd között pótlóbusz közlekedik.
  • A 36-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Erzsébeti temető, a Szent László utca, a Thököly út és a Baross utca megállót.
  • A 46-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Szent kereszt tér és a Lőrinci út közötti megállókat.
  • Az 54-es és az 55-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Gubacsi út, a Külső Mester utca, a Táblás utca és a Gyáli út megállót.
  • A 85-ös és a 185-ös autóbusz terelve közlekedik az Örs vezér tere, valamint Kőbánya alsó vasútállomás felé felé, nem érinti a Kocka utca és a Téglavető utca megállót.
  • A 98-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Városközpont (Ferihegyi út) és az Ady Endre utca közötti megállókat.
  • A 123-as, a 123A és a 124-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Wesselényi utca / Eperjes utca, a Szalárdi Mór utca és a Pacsirta utca megállót.
  • A 131-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Mátyás király utca, Kisszentmihály, Baross utca, a Gusztáv utca és a Besztercebányai utca megállót.
  • A 135A autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Alsó határút és az Erzsébeti temető megállót.
  • A 148-as autóbusz rövidített útvonalon, Kőbánya-Kispest és a Repkény út között közlekedik.
  • A 175-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Besztercebányai utca, a Gusztáv utca, a Baross utca és Kisszentmihály, Baross utca megállót.

Nem működnek a jelzőlámpák a Rákóczi úton a Blaha Lujza térnél. A forgalmat rendőrök irányítják.

A vasúton is komoly fennakadások vannak, a menetrendszerinti forgalom csak lassan áll helyre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentette az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indíthatja a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×