eur:
384.39
usd:
353.41
bux:
0
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Budapesti Közművek
Nyitókép: Budapesti Közművek

Az Árpád hídon teszteli hétvégén új csodafegyverét az FKF – képek

Megújult gépparkkal folytatja az FKF Budapest közterületeinek tavaszi nagytakarítását.

A Budapesti Közművek keretén belül önállóan működő FKF Köztisztasági Divízió tájékoztatja a lakosságot, hogy munkatársaik

  • szombaton 6.30 órától 13.30-ig az Árpád híd déli (Budáról Pestre vezető) oldalát,
  • vasárnap 6.30 órától 13.30-ig a híd északi (Pestről Budára vezető) oldalát

tisztítják meg környezetkímélő technológiával, kézi és gépi erővel, elsődlegesen a külső sáv részleges lezárása mellett.

A társaság a hétvégén alkalmazza először ilyen feladatra a közelmúltban beszerzett magasnyomású mosóberendezést (lásd alább), amely a korábbi típusoknál nagyobb hatásfokkal, a környezet kisebb terhelése mellett távolítja el a szennyeződéseket a korlátról, illetve a járdák burkolatáról.

Budapesti Közművek
Budapesti Közművek

Az FKF kéri a gépjárművel közlekedőket, hogy segítsék a BKV-autóbuszokat a besorolásban, sávváltásban. A társaság kéri továbbá a gépjárművezetőket és a járdán kerékpározókat, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek, ezzel is segítve az FKF munkatársainak biztonságos feladatellátását.

Budapesti Közművek
Budapesti Közművek

A hídmosások részei az éves, előre tervezett köztisztasági munkáknak. Az FKF munkatársai évi két alkalommal, tavasszal és ősszel tisztítják meg Budapest kiemelt forgalmú hídjait – olvasható a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Francia katonák mennek Ukrajnába, a NATO átlépi az oroszok vörös vonalát - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Francia katonák mennek Ukrajnába, a NATO átlépi az oroszok vörös vonalát - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Franciaország katonai kiképzőtiszteket küld Ukrajnába, első körben azért, hogy szemügyre vegyék az ország katonai képzési infrastruktúráját, vélhetően előkészítve ezzel egy hosszabb távú, nem harctéri küldetést. A NATO parlamenti gyűlése támogatja az ukrán hadsereg által használt nyugati fegyverek Oroszország területe elleni használatát és az ezt tiltó korlátozás feloldását kérik a tagállamoktól - Oroszország számára ez egy vörös vonal átlépését jelenti. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 28. 07:42
×
×
×
×