eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Akadozik a BudapestGO

A BKK többi mobiljegy-alkalmazásával gondok vannak.

Átmeneti fennakadás tapasztalható a BudapestGO és a BKK többi mobiljegy-alkalmazásának használatában - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a BKK Info Facebook-oldalon.

Azt írták, a BKK-tól független technikai hiba miatt alakult ki a probléma, ami a jegy- és bérletvásárlással, valamint az érvényesítéssel kapcsolatos funkciókat érinti.

A korábban megvásárolt termékeket jelenleg nem lehet érvényesíteni, emellett új jegy vagy bérlet vásárlása sem lehetséges. A BudapestGO és a többi mobiljegy-alkalmazás háttérendszerét is biztosító szolgáltató már dolgozik azon, hogy újra elérhetők legyenek ezek a funkciók - tudatta a BKK.

Az ellenőr, utaskoordinátor BKK-munkatársak és az első ajtós buszok járművezetői is tudnak a problémáról, így a már megvásárolt mobiljeggyel, bérlettel használhatók a járatok.

A BKK arra kéri utasait, hogy mobiljegyek helyett vásároljanak papíralapú jegyet.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×