eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 3. vasárnap Ferenc, Olívia

Akadozik a BudapestGO

A BKK többi mobiljegy-alkalmazásával gondok vannak.

Átmeneti fennakadás tapasztalható a BudapestGO és a BKK többi mobiljegy-alkalmazásának használatában - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a BKK Info Facebook-oldalon.

Azt írták, a BKK-tól független technikai hiba miatt alakult ki a probléma, ami a jegy- és bérletvásárlással, valamint az érvényesítéssel kapcsolatos funkciókat érinti.

A korábban megvásárolt termékeket jelenleg nem lehet érvényesíteni, emellett új jegy vagy bérlet vásárlása sem lehetséges. A BudapestGO és a többi mobiljegy-alkalmazás háttérendszerét is biztosító szolgáltató már dolgozik azon, hogy újra elérhetők legyenek ezek a funkciók - tudatta a BKK.

Az ellenőr, utaskoordinátor BKK-munkatársak és az első ajtós buszok járművezetői is tudnak a problémáról, így a már megvásárolt mobiljeggyel, bérlettel használhatók a járatok.

A BKK arra kéri utasait, hogy mobiljegyek helyett vásároljanak papíralapú jegyet.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×