eur:
392.17
usd:
366.65
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Tóth Csaba, az MSZP vezérszónoka felszólal az egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények uniós jogharmonizációs kötelezettségek miatt szükséges módosításáról szóló törvényjavaslat és az egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról szóló törvényjavaslat együttes, általános vitájában, az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 18-án.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Hadházy Ákos bejelentése nyomán nyomoznak Tóth Csaba ellen

Hűtlen kezelés gyanúja miatt elrendelték a nyomozást a Tóth Csaba által megvett, Thököly úti volt MSZP-székház ügyében - közölte közösségi oldálán Hadházy Ákos. Az ellenzéki politikus ehhez még annyit tett hozzá, hogy az ingatlant potom pénzért vette meg a szocialista zuglói elnök.

Hadházy Ákos meglehetősen kemény jelzőkkel illeti posztjában Tóth Csabát. Írásának lényege, hogy Tóth Csaba 128 millió forintért vette meg a 9, egyenként nagyjából 100 négyzetméteres lakást.

A Fideszt szinte hetente támadó Hadházy Ákos kíváncsi arra, hogy egy szocialista politikus esetén mit lépnek majd, "a Fidesz ki fogja-e menteni a velük együttműködő politikust”.

Hadházy Ákos számára a másik kérdés az, hogy "az MSZP meddig tűri ennek az embernek az ámokfutását".

Hadházy Ákosról legutóbb akkor írtunk, amikor a zuglói időközi önkormányzati választás kapcsán megemlítettük, hogy Tóth Csaba elindult az ellenzéki előválasztáson Hadházy Ákossal szemben, ám miután utóbbi korrupciós ügyekkel vádolta meg, visszalépett, a parlamenti mandátumot pedig Hadházy meg is nyerte, ám azt nem vette át.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×