eur:
389.76
usd:
363.45
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője és Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök nyilatkozik a sajtónak, miután leadták szavazataikat a budapesti Áldás utcai Általános Iskolában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Értesülés - "Árnyékkormányt" alakít Gyurcsány Ferenc

Az árnyék-miniszterelnök személyét is tudni véli egy lap. Nem a pártelnök az.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke napokon belül árnyékkormány alakítását jelenti be felesége, Dobrev Klára vezetésével - olvasható a magyarnemzet.hu portálon.

Erre utalhat a pártelnök friss Facebook-bejegyzése is, amely a korábbi számos, "készülünk" tartalom után ezúttal már azt hirdeti: "felkészültünk".

A Demokratikus Koalíció Facebook oldalán 13:00 órára ígért fontos bejelentést.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Esik a dollár a Fed-elnök szavaira

Esik a dollár a Fed-elnök szavaira

Erősödött a forint szerdán, ez pedig lendületet vett a Fed kamatdöntését követően, amely a várakozásoknak megfelelően alakult: nem módostottak az irányadó kamaton, az marad továbbra is 5,25-5,5%. A Fed közleménye szerint a jelenlegi inflációs és reálgazdasági helyzet kiismerhetetlen, így a kiváráson túl nem sok teendője van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×