eur:
393.05
usd:
366.52
bux:
66771.49
2024. április 25. csütörtök Márk
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a nemzeti konzultációról tartott sajtótájékoztatóján Budapesten 2020. július 20-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Dömötör Csaba ismertette a konzultáció fő témáit

A kormány többek között arra kíváncsi, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkezők felmentést kapjanak-e néhány korlátozó intézkedés alól.

Napokon belül indul a nemzeti konzultációt az újranyitásról, a fő témákat Dömötör Csaba ismertette a kormány közösségi oldalán.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára ismertette, az egyik fő kérdés az lesz, hogy a korlátozó intézkedéseket fokozatosan vagy a járvány végén egy lépésben kell-e majd feloldani.

A konzultációban megkérdezik azt is, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkezők kapjanak-e felmentést egyes korlátozó intézkedések alól.

A kérdések érintik majd az este 8 óra utáni kijárási tilalmat, valamint az éttermek, a szállodák és a sportlétesítmények újranyitását is.

A válaszadók elmondhatják a véleményüket arról, hogy egyetértenek-e azzal, hogy a járvány végéig csak azok a külföldiek jöhessenek Magyarországra, akiket beoltottak vagy védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×