eur:
393.88
usd:
365.07
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) fogadja Vlagyimir Putyin orosz elnököt (b) a Liszt Ferenc-repülőtéren 2019. október 30-án.
Nyitókép: MTI/KKM

Megjött Vlagyimir Putyin, este 8-ig kell türelem a közlekedésben

Szijjártó Péter külügyminiszter fogadta az orosz elnököt Ferihegyen, aki azonnal Orbán Viktorhoz megy, majd közös sajtótájékoztatót is tartanak, amit az InfoRádió élőben közvetít, az Infostart pedig folyamatosan frissülő cikkben követ.

Szijjártó Péter külügyminiszter várta Vlagyimir Putyin orosz elnököt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, utóbbi szerda délután meg is érkezett, hogy

találkozzon Orbán Viktor miniszterelnökkel, majd közös sajtótájékoztatón ismertesse a megbeszélteket.

Az orosz elnök és a magyar kormányfő 16.30-ra meghirdetett közös sajtótájékoztatóját az InfoRádió élőben közvetíti, az Infostarton pedig folyamatosan frissülő cikkben olvashatnak róla.

A látogatás miatt Budapest számos pontján éppen a délutáni csúcs idején van útlezárás. A BKK - amellett, hogy javasolja a kötött pályás közlekedés, de leginkább a metró használatát - közölte, akinek este 7 és 9 óra között indul a repülőgépe, jóval korábban el kell indulnia Ferihegyre, mint tervezte. A BRFK szerint este fél 8-ig szakaszos lezárásokra kell számítani a repülőtér és a budai Vár közötti vonalon a Hősök tere és az Andrássy út érintésével - valamint az M0-s keleti szektorában -, és számos helyen éjfélig parkolni is tilos - bővebben erről ITT. A BKK friss közléseiről ITT lehet tájékozódni.

Az orosz elnök és a magyar miniszterelnök tárgyalásainak fókuszában a gázellátás és a paksi bővítés áll, de klímaügyekről is eszmét cserélnek, a tárgyalások témáiról ITT lehet bővebben olvasni.

Címlapról ajánljuk
Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó volt ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: határozott pluszban zárt a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedett a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként, melynek hatására kilőtt az árfolyam.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×