eur:
393.59
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Zacher Gábor toxikológus (b) és Bódy Gergő, a Momentán Társulat tagja beszélget a budapesti Impró kulturális központban 2017. június 2-án. A társulat Zacher Gáborral és a témában érintett civil szervezetekkel Függő játszma elnevezéssel programot indít. A kezdeményezés célja, hogy élményalapú, interaktív módszerekkel átadják a drogfogyasztással és függőségekkel kapcsolatos tudásbázist, és módszertani javaslatokat kínáljanak a nevelők, pedagógusok és a veszélyeztetett korosztály számára.
Nyitókép: Bruzák Noémi

Zacher Gábor soha többé nem akar vezető lenni

A közkedvelt toxikológusnak mindig földbe gyökerezik a lába, amikor megköszönik neki, hogy pár éve miben segített és kinek.

Interjút adott a Nők Lapjának Zacher Gábor, a közkedvelt toxikológus, aki elmondta, visszavágyik a sürgősségire - szúrta ki a Blikk.

Mint elmondta, "egészen fantasztikus érzés, amikor megállítanak az utcán, majd azt mondják, ön biztos nem emlékszik rám, de szeretném megköszönni, hogy, mondjuk, hat évvel ezelőtt ez vagy az volt a gyerekkel, mi elmentünk önhöz, és ön segített. Nem szoktam zavarban lenni, de ilyenkor csak állok ott, és nem tudok mit mondani".

A mentőzés, szakértés, előadások és az oktatás mellett vágyik vissza mégis egy kórház sürgősségi osztályára, hiszen a szíve mindig is a betegeihez húzta. Legnagyobb vágya pedig, hogy ismét testközelben foglalkozhasson a pácienseivel.

Azt is elmondta, nem akar vezető lenni "soha többé".

"Dolgozni akarok, ott állni a betegágy mellett, vagy mentővel kimenni, ezt a részét nagyon szeretem, viszont az adminisztrációt, a személyi ügyeket nem" - mondta.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×