INFORÁDIÓ
2021. június 22. kedd
Paulina

zacher gábor

mentő

toxikológus

Zacher Gábor toxikológus (b) és Bódy Gergő, a Momentán Társulat tagja beszélget a budapesti Impró kulturális központban 2017. június 2-án. A társulat Zacher Gáborral és a témában érintett civil szervezetekkel Függő játszma elnevezéssel programot indít. A kezdeményezés célja, hogy élményalapú, interaktív módszerekkel átadják a drogfogyasztással és függőségekkel kapcsolatos tudásbázist, és módszertani javaslatokat kínáljanak a nevelők, pedagógusok és a veszélyeztetett korosztály számára.

Zacher Gábor soha többé nem akar vezető lenni

Infostart

A közkedvelt toxikológusnak mindig földbe gyökerezik a lába, amikor megköszönik neki, hogy pár éve miben segített és kinek.

Interjút adott a Nők Lapjának Zacher Gábor, a közkedvelt toxikológus, aki elmondta, visszavágyik a sürgősségire - szúrta ki a Blikk.

Mint elmondta, "egészen fantasztikus érzés, amikor megállítanak az utcán, majd azt mondják, ön biztos nem emlékszik rám, de szeretném megköszönni, hogy, mondjuk, hat évvel ezelőtt ez vagy az volt a gyerekkel, mi elmentünk önhöz, és ön segített. Nem szoktam zavarban lenni, de ilyenkor csak állok ott, és nem tudok mit mondani".

A mentőzés, szakértés, előadások és az oktatás mellett vágyik vissza mégis egy kórház sürgősségi osztályára, hiszen a szíve mindig is a betegeihez húzta. Legnagyobb vágya pedig, hogy ismét testközelben foglalkozhasson a pácienseivel.

Azt is elmondta, nem akar vezető lenni "soha többé".

"Dolgozni akarok, ott állni a betegágy mellett, vagy mentővel kimenni, ezt a részét nagyon szeretem, viszont az adminisztrációt, a személyi ügyeket nem" - mondta.

Nyitókép: Bruzák Noémi
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018