INFORÁDIÓ
2021. május 19. szerda
Ivó, Milán

zacher gábor

esztergom

improvizáció

Zacher Gábor toxikológus, a Honvédkórház sürgősségi centrumának főorvosa, a Magyar Fiatalokért díj kitüntetettje beszél az átadóünnepségen a budapesti Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában 2017. november 27-én.

Zacher Gábor új pályát választott

Infostart

A toxikológus egy drogprevenciós színpadi előadáson vállalt szerepet, és nemcsak szakértőt játszott, hanem laikust is.

Zacher Gábor toxikológus és a Momentán Társulat az esztergomi Művelődési Házban Függő játszma címmel improvizációs előadást tartott, amely a fiatalokat nagy mértékben érintő függésekről és a szülők ezekre adott válaszairól szólt. Az improvizációs előadás egy drogprevenciós projekt része, amely több településen folytatódik a közeljövőben - írja a kemma.hu.

A társulat négy színésze olyan szituációkat improvizált, melyek mindennaposak a családokban. A túlzott számítógépes játékhasználatról, a mobilfüggőségről, az alkoholfogyasztásról és a droghasználatról is láthattunk egy-egy élethelyzetet. A helyzetekre különböző megoldások születtek, melyeket aztán Zacher Gábor ki is értékelt.

A toxikológus egy jelenet erejéig szerepet is vállalt: egy édesapát játszott, aki szembesül fia drogfogyasztásával, és azt mondta: "Fiam, én ugyan nem értek a drogokhoz, csak itt-ott olvastam róluk."

Nyitókép: Mohai Balázs
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018