eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Felszálló utasok. Már a XIX. század óta a hazai vasútforgalomban fontos szerepet játszó Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vonalon ma is jelentős utas és teherforgalom érinti a debreceni vasútállomást.  MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

Kiderült, miért járnak rövidebb útvonalon a vonatok az egyik legforgalmasabb budapesti szakaszon

Hatalmas, 30-50 perces késésekkel közlekednek a vonatok hétfő reggel a Budapest-Cegléd vonalon.

Kavalecz Imre, a MÁVINFORM sajtóügyeletese közölte: a kivitelező a Városliget elágazás és Kőbánya teher közötti pályafelújítást nem fejezte be időben. Emiatt azon a szakaszon csak egy vágányon közlekednek a vonatok.

A vonatfeltorlódások és nagyobb késések elkerülése érdekében a ceglédi és a lajosmizsei vonalról érkező elővárosi, helyi személyvonatok csak Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan fordulnak vissza.

A távolsági zónázó, a szegedi, a nyíregyházi és a záhonyi InterCity vonatok a Nyugati pályaudvarig közlekednek, és onnan indulnak vissza, Kőbánya-alsó megállóhelyen is megállnak.

A vágányzári munkát várhatóan reggel nyolc órakor fejezik be.

A feláras vonatokra Kőbánya-Kispest és a Nyugati pályaudvar viszonylaton – visszavonásig, de legalább a módosított közlekedési rend befejezéséig – felármentesség van érvényben.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×