eur:
392.84
usd:
367.97
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A lezárt Keleti pályaudvar 2019. május 13-án reggel. Ettől a naptól két hétre, május 26-ig  zárva tart a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Ez került 2,3 milliárd forintba a Keleti felújításakor

Véget érnek a rekonstrukciós munkák a Keleti pályaudvar belsejében, hétfőn helyreáll a vonatok közlekedési rendje is - közölte az InfoRádióban a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatója, Loppert Dániel.

Vége a Keleti pályaudvar belsejében végzett rekonstrukciós munkáknak, hétfőn helyreáll a rend - tudta meg az InfoRádió a MÁV-tól.

"Voltak olyan munkálatok, amelyek a vasútüzemet érintették, vágánycsere, és a váltók cseréje is megtörtént, karbantartották a felsővezetékeket, és voltak az utastájékoztatásra vonatkozó munkálatok is: új, modern ledfalakat kapott a nagy kijelző, hétfőn az utasok ezzel fognak elsőként találkozni" - részletezte Loppert Dániel, a MÁV kommunikációs igazgatója.

Új aszfaltot kapott a csarnok területén belül lévő három peron is.

Elbontották a nem túl esztétikus bódékat, szemeteseket, padokat.

Mindezeken kívül úgynevezett havariamonitorokat is kihelyeztek, amelyeken a rendkívüli események és az esetleges késések láthatók.

A felújítás két hetében tehát - mint Loppert rámutatott - minden olyan fontos lépés megtörtént, hogy késésmentes legyen a közlekedés a Keletiben, már ami a vonatokat illeti.

A rekonstrukció 2,3 milliárd forintnyi pénzbe került.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×