INFORÁDIÓ 
2020. július 6. hétfő
Csaba

máv

keleti pályaudvar

homolya róbert

A lezárt Keleti pályaudvar 2019. május 13-án reggel. Ettől a naptól két hétre, május 26-ig  zárva tart a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.

Új munkát kapott a MÁV vezére

Infostart

Jól halad a Keleti pályaudvar felújítása.

Homolya Róbert elnök-vezérigazgató és Völgyesi Zsolt vezérigazgató-helyettes is szerszámot ragadott és részt vett a munkákban - derül ki a MÁV által közzétett videóból.

Az elnök-vezérigazgató pénteken tart sajtótájékoztatót a Keleti pályaudvart érintő jövőbeli fontos fejlesztésről és beszámol a mostani karbantartás eredményeiről.

A pályaudvart két hétre zárták le, ez idő alatt olyan előre tervezett karbantartási munkákat végeznek a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton és a peronokon, amelyeket csak a vonatforgalom teljes szüneteltetésekor lehet megtenni.

A több mint száz szakember közreműködésével és számos munkagép, vasútüzemi és közúti jármű igénybevételével zajló szerelési munkák eredményeként a Keleti pályaudvaron javul a különböző berendezések működése, jelentősen csökken a meghibásodások száma. A vasúti pályán végzett munkáknak köszönhetően megelőzhető lesz a sebességkorlátozások bevezetése, javul a menetrend, csökkenni fog a műszaki üzemzavarok száma.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018