INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 19. hétfő
Huba

metró

hév

főmterv

Budapest, 2012. október 22. Utasok tartanak a kijárat felé a BKV 2-es metróvonalának Örs vezér terei végállomásán, miután kiszálltak az Alstom-gyártmányú, nemrég forgalomba állított, modern metrószerelvényből. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.

Nagy változás jön az Örs vezér terén

Infostart

A Főmterv készítheti elő a 2-es metró és a gödöllői HÉV összekötését, nettó 2 milliárd 26 millió forintért, az összeg magában foglalja a rákoskeresztúri szárnyvonal előkészítését is.

A nyílt közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben - írja a Napi.hu. Az előzetes tervek szerint a Rákoskeresztúr Városközpontból 25 perc alatt lehetne a Deák térre érni, a mostani egy órás utazási idő helyett.

Az egyedüli és egyben nyertes ajánlattevőnek foglalkoznia kell a fővárosi és a kerületi szabályzatokkal, össze kell állítania a telekalakítási vázrajzokat. Végül pedig elő kell készítenie a fővárosi és kerületi szabályozási terveket, hogy azokról dönteni tudjanak az önkormányzatok.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi - Jászai Csaba
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018