eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 2. szombat Lujza

A halálba küldte az egyik esztergomi rendőrt a gyilkos anyja

Az esztergomi rendőrgyilkos édesanyja tudta, hogy fia pisztollyal várja a családi veszekedésükhöz kiérkező rendőröket, de hozzátartozója védelmében ezt nem mondta el az intézkedő járőröknek - jelentette be Bencze József rendőr altábornagy Tatabányán.

"Az édesanya ellen nem indítható eljárás, mivel hozzátartozójára senki nem köteles terhelő vallomást tenni" - mondta el az országos rendőr-főkapitány, aki hozzátette, családi veszekedéshez riasztva ő sem vette volna fel a golyóálló mellényt, amelyből két darab volt a rendőrautóban.

Hétfőn Esztergomban egy férfi bántalmazta a vele egy házban lakó édesanyját. Az ittas elkövető a rendőrök érkezése előtt egy melléképületben bújt el, majd az ajtót kinyitva, az őt békítő járőrt a szúnyoghálón keresztül mellbe lőtte. A rendőr a helyszínen életét vesztette.

Bencze József elmondta, a rendőrség a családot a gyermekek nagykorúvá válásáig havonta 100.000 forinttal támogatja.

Címlapról ajánljuk
Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Március elsejétől kell alkalmazni Magyarországon az új idegenrendészeti szabályrendszert, amely január elején lépett hatályba. A törvény célja az, hogy migránsok még vendégmunkásként se érkezhessenek hazánkba, akik pedig itt vannak, azok ne vehessék el a magyarok munkáját.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×