eur:
392.94
usd:
365.59
bux:
66607.53
2024. április 26. péntek Ervin
Súlyos tartozásról beszél Nagy László

Súlyos tartozásról beszél Nagy László

Nem volt kívánságlistája Nagy Lászlónak, így a Telekom Veszprém csapatkapitánya nem is csalódott amiatt, hogy a Paris Saint-Germainnel kell játszaniuk a kézilabda Bajnokok Ligájának június 3-i, kölni elődöntőjében.

Talán a legnehezebb ellenfél, a Paris Saint-Germain jutott a Telekom Veszprémnek a kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. Nagy László, a csapat kapitánya az InfoRádiónak úgy nyilatkozott, hogy a Final Fourban már nincs könnyű csapat, neki nem is volt kívánságlistája. Ráadásul, mint mondta, mind a három lehetséges ellenfél olyan csapat, amelyet az idén nem tudtak legyőzni.

"Van némi tartozásunk feléjük... Nem visszavágásról van szó, hiszen tudjuk, hogy szupercsapatokról van szó, és szerencsére mi is közéjük tartozunk, azzal, hogy ott vagyunk a Final Fourban, inkább egészséges becsvágy dolgozik bennünk, és szeretnénk győzelemmel zárni az elődöntőben" - mondta Nagy László.

Az eddigi teljesítményükkel egyelőre a minimális céljukat érték csak el, pedig mint említette, a világ legjobb négy klubcsapathoz tartozni nem kis dolog, ráadásul nem is csak egyszer, hanem már negyedszer sikerült bekerülnie a Veszprémnek, ami szerinte azt jelzi, hogy jó szakmai munka folyik a klubnál.

Most tehát a szezon legfontosabb része, hiszen a Magyar Kupát megnyerték már ugyan, de a Szeged ellen jön a magyar bajnoki döntő, és Kölnben a Final Four.

"Ami előttünk áll, az nem kis falat. Nagyon jó Szegedet kellene legyőzni a bajnokságban, és a BL-ben is szeretnénk minél előrébb végezni" - mondta a jobbátlövő.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×