Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Újabb döntetlennel őrizte meg hazai veretlenségét a Paks

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Paks hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában, szombaton. A tolnaiak ezzel a mezőnyben egyedüliként továbbra is veretlenek saját közönségük előtt, igaz, ez volt az ötödik döntetlenjük.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Paksi FC-Debreceni VSC 1-1 (1-0)

--------------------------------

Paks, v.: Szőts

gólszerzők: Bartha (13.), illetve Vittek (47.)

sárga lap: Papp (72.), illetve Vittek (92.)

Paksi FC:

---------

Székely - Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. - Papp - Koltai (Jelena, 69.), Kecskés T. (Laczkó, 83.), Bertus, Bartha - Vernes (Hahn, 69.)

Debreceni VSC:

--------------

Danilovic - Jovanovic, Mészáros N., Szilvási, Filip - Szakály P., Tőzsér - Könyves (Vittek, a szünetben), Holman (Mészáros K., 81.), Bobko - Horváth Zs. (Castillion, 71.)

Komoly védelmi hibát követően a hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést, így a Debrecen hamar rákényszerült arra, hogy jelentős energiákat mozgósítson az egyenlítés érdekében. A hajdúságiak ennek megfelelően mezőnyfölénybe kerültek, de nem tudták feltörni a hazai védelmet.

A Debrecenben a félidőben pályára lépett a nemrég szerződtetett, 81-szeres szlovák válogatott Robert Vittek, akinek két percre sem volt szüksége ahhoz, hogy góllal mutatkozzon be a magyar élvonalban.

A gyors egyenlítés után lendületbe jött a Debrecen, de a játékrész közepére újra kiegyenlítetté vált a játék. A hajrában mindkét csapat a győzelemre hajtott, közelebb ehhez a hazaiak álltak, de a csereként pályára lépett Jelena Richárd nagy helyzetben hibázott.