Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Az MTK otthonában nyert a bajnokcsapat

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A címvédő Győr a hajrában szerzett góllal 2-1-re nyert vasárnap az MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának zárómérkőzésén.

A fővárosiak megszakítás nélkül ötödik alkalommal szenvedtek vereséget a bajnokságban.
OTP Bank Liga, 7. forduló:
MTK Budapest-Győri ETO FC 1-2 (1-0)
-----------------------------------
Hidegkuti-stadion, 500 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Kanta J. (18.), illetve Rudolf G. (66.), Lázok (90.)
sárga lap: Lang (37.)

MTK:
-------
Hegedüs L. - Poór (Hajdú Á., 87.), Kálnoki Kis, Vukmir, Fejes A. (Kelemen D., a szünetben) - Pölöskei Zs., Batik - Frank (Vass P., 76.), Kanta J., Ladányi - Eppel

Győr:
-----------
Kamenár - Svec, Lipták, Lang, Völgyi - Kronaveter (Kalmár Zs., 91.), Kamber, Pátkai - Varga R. (Kink, 79.), Andric (Lázok, 57.), Rudolf G.

Visszafogott iramú és színvonalú első félidőt láthatott a csekély létszámú közönség. Csendben csordogált a játék, a győrieknek nem sikerült veszélyes helyzetet kialakítaniuk, míg a hazaiak főként a gyors ellentámadásokban bíztak, s csapatkapitányuk, Kanta József révén sikerült is megtörniük a 401 perce tartó bajnoki góltalanságukat.

Eleinte úgy tűnt, hogy a második felvonás sem hoz komoly változást a játék képében, de a győriek színeiben, bajnoki mérkőzésen első alkalommal pályára lépő Rudolf Gergely egyenlítése felpörgette a vendégeket, akik a hajrában előbb egy meg nem adott gólt szereztek, majd Lázok János révén a maguk javára fordították az eredményt. Az MTK ziccerei kimaradtak, így a fővárosiak megszakítás nélkül ötödik alkalommal szenvedtek vereséget a bajnokságban.