eur:
388.27
usd:
360.66
bux:
68635.75
2024. május 7. kedd Gizella

Godova Gábor: "Pillanatnyi a csalódottság"

Szombaton az oroszok ellen a bronzéremért játszhat a magyar női vízilabda-válogatott a melbourne-i világbajnokságon, miután az elődöntőben hosszabbítás után 10-9-re kikapott az Egyesült Államoktól. Godova Gábor szövetségi kapitány az InfoRádiónak elmondta: együttesének nehéz volt kibontakozni az amerikai erővízilabda ellen. Hozzátette: erőt lehet meríteni abból, hogy jó csapatmunkával küzdöttek végig.

Min múlott a siker?

Az egyenlő erők küzdelmében jobb volt az Egyesült Államok. Pillanatnyi a csalódottság, de ezt holnapra elfelejtjük. Erőt meríthetünk abból, hogy jó csapatmunkával küzdöttük végig a mérkőzést.

Minek tulajdonítható, hogy a mérkőzés első felében az amerikaiak frissebbek voltak, és négy góllal is elhúztak?

Az amerikaiak tipikus tengerentúli erővízilabdát játszottak, és mi nem tudtunk emiatt kibontakozni. Nekik kedvezett, hogy a mérkőzés első felében a bírók kevés ítéletet hoztak. A védekezésünk ekkor is jól működött, bár kaptunk egy-két peches gólt, míg támadásban kevés lövési lehetőséghez jutottunk. A mi játékosaink kihasználták, amikor az ellenfél fáradtabbá vált.

Számított arra, hogy a négygólos hátrányt is sikerül ledolgozni?


Tudtuk, hogy az amerikaiak nagy tempóban kezdenek, és ebben esetleg elfáradhatnak, figyelmetlenebbekké válnak, így lesz esélyünk felzárkózni és fordítani.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×