eur:
392.36
usd:
366.07
bux:
66785.92
2024. április 26. péntek Ervin
Egy kád vízzel vészelte át az Irma pusztítását egy magyar család

Egy kád vízzel vészelte át az Irma pusztítását egy magyar család

Egy magyar nő a 12 éves kisfiával nem menekült el Floridából, inkább Boca Raton-i házukban próbálták átvészelni az Irma hurrikán pusztítását. Egy napi hallgatás után életjelet adtak magukról.

A Miamitól északra húsz kilométerre fekvő városban élő nő a Nyugat.hu-nak úgy nyilatkozott még az ítéletidő érkezése előtt, hogy felkészültek a hurrikánra, otthon maradnak, mert a ház elvileg hurrikánbiztos. A nő napokra előre megfőzött, a kádat teleengedték vízzel, számítva arra, hogy sem áram, sem víz nem lesz egy darabig. 

Végül Boca Raton városa könnyebben megúszta a vihart, 24 óra szünet után hétfő éjszaka jelentkezett is az inteneten. Azt mesélte, hogy ijesztő volt a szél, és két napig szakadt az eső. Nem messze tőlük a vihar kidöntött egy villanyoszlopot, egy házra zuhant, amely kigyulladt. A vihar elvonulása után látták, hogy rengeteg fát döntött ki, a lakóparkon látszik, hogy egy hurrikán söpört rajta végig, még ha csak a széle is érte el őket.

Végig volt viszont vizük és áramuk, csupán az internetkapcsolat ment el, de jól vannak, megkönnyebbültek, és most már jó idő van Boca Raton környékén.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×