eur:
392.43
usd:
367.51
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Bogsch Erik a Richter igazgatóságának elnöke

William de Gelsey lemondott a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről – közölte a társaság. Az igazgatóság Bogsch Erik vezérigazgatót, az Igazgatóság tagját választotta meg elnökének.

A 2016. december 5-én kézhez vett értesítés alapján a Társaság Igazgatósága tájékoztatja tisztelt részvényeseit, hogy William de Gelsey igazgatósági tagsága megtartása mellett 2017. január 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről.

William de Gelsey úrnak, az Igazgatóság elnökeként kifejtett kimagaslóan eredményes tevékenysége elismeréseként az Igazgatóság a „Richter Gedeon Nyrt. Örökös Tiszteletbeli Elnöke” címet adományozta.

Az Igazgatóság 2016. december 5. napján megtartott ülésén, 2017. január 1. napjától Bogsch Erik vezérigazgató urat, az Igazgatóság tagját választotta meg elnökének.

Az Igazgatóság döntése alapján Orbán Gábor a Társaság stratégiai igazgatója, 2017. január 1. napjától a vezérigazgató általános helyettese - zárul a közlemény.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×