eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin

A karácsonyi partik előtt itt az új őrület, a lábbotox

A legújabb divattrükk, amellyel fájdalom nélkül túl lehet esni a karácsonyi partiszezonon, az a botoxkezelés - de nem az arcba, hanem a talpba.

A következő néhány hét a kimerítő karácsonyi céges partikról szól majd, ám Nagy-Britannia egyik legnagyobb kozmetikai cége szerint a magas sarkú cipőben bulizó hölgyeknek nem kell végigszenvedniük lábbelijük miatt ezt az időszakot.

A Harley Medical Group szerint ugyanis Londonban már egyre többen választják a lábbotox-kezelést, amellyel enyhíteni lehet a magas sarkú cipők okozta fájdalmakat. A cég az új eljárást "lábtömés"-nek nevezi, mivel a botoxot a talpba fecskendezik.

Dr. Nick Milojevic, az egyik orvos, aki az eljárást végzi, elmondta: tavaly még csak néhányan kérték a lábkezelést, idén már sokkal több az előjegyzés - annak ellenére is, hogy felhívják a páciensek figyelmét, a lábbotox csak három hónapig tart, ellentétben az arcba fecskendezett anyaggal, amely kétszer annyi ideig hat.

A kezelés 240 fontba, vagyis több mint 70 ezer forintba kerül, míg egy külön a magas sarkú cipőkre kifejlesztett talpbetét néhány száz forintért is beszerezhető.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×