eur:
388.66
usd:
361.74
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Kizuhant az ablakból a házibulizó fiú

Kizuhant a harmadik emeletről egy házibulizó fiú Mosonmagyaróváron. A fiú a kórházban meghalt.

Házibulit tartottak egy harmadik emeleti lakásban Mosonmagyaróváron, ahonnan eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant egy 13 éves fiú - közölte a rendőrség.

Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a szerencsétlenül járt fiú egyedül tartózkodott abban a szobában, ahonnan kizuhant. Társai egy idő múltán már csak azt vették észre, hogy a szoba üres, ő pedig az épület előtt, a fűben hever.

Miután lementek érte, feltámogatták a lakásba, majd szóltak a szüleinek, hogy rosszul van, haza kellene vinni.

A fiú otthon egyre rosszabbul lett, de ezt a szülei - akik állítólag nem tudtak arról, hogy a fiuk kiesett az ablakon - annak tulajdonították, hogy esetleg túl sok alkoholt fogyasztott.

A gyereket később a mentők kórházba vitték, ahol megfigyelésre benn tartották. A fiú az intézményben meghalt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×