Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Hajpántjával akasztotta fel magát a négyéves kislány

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Felakasztotta magát a hajpántjával egy négyéves brit kislány. Lehetséges, hogy a gyerek egyik kedvenc mesefiguráját utánozta, ekkor történt a baleset.

A kislány, Paige Brown a baleset napján nagymamájával volt, együtt nézték a gyerek kedvenc rajzfilmjeit a tévében.

Paige két mesét szeretett igazán, a Dora, a felfedező, és a Előre, Diego, előre címűt. Az első főhőse egy lány, akinek mindig valamilyen slamasztikából kell kimásznia, a másiké pedig egy fiú, aki imád ugrándozni és lengeni a fákon.

Lehetséges, hogy ezt a fiúcskát akarta utánozni a kislány, annak ellenére, hogy nagymamája figyelmeztette: sose próbálja ki, amit a tévében lát.

A gyerek a szobájában játszott, amikor a hajpántja valahogy beakadt abba a függőágyba, amelyen kedvenc játékai hevertek.

A négyéves Paige-re szülei találtak rá: gyanús lett nekik, hogy a gyerek nem reagált, amikor ebédelni hívták. Anyja és apja kétségbeesetten próbálta újraéleszteni, ám ez a rövidesen kiérkező mentőknek sem sikerült.

"Paige volt a legszebb, legszeretetreméltóbb, legodafigyelőbb kislány, akit ember csak kívánhat - mondta a gyerek gyászoló édesapja, Phil Brown. - Fogalmunk sincs, mi lesz velünk nélküle."

"Mélyen együttérzünk Paige családjával. A NickJr minden műsora nagy gonddal és odafigyeléssel készül, külön tekintettel vagyunk a még nem iskolás korú gyerekekre" - mondta annak a tévécsatornának a szóvivője, amelynek adását a kislány halála előtt nézte.