eur:
393.07
usd:
368.01
bux:
67153.21
2024. április 26. péntek Ervin

A bevándorlók miatt tiltakozó jobbikosokat állítottak elő

A Jobbik közleménye szerint előállították azokat a tagjaikat és aktivistáikat, akik blokád alá vonták a tervezett Verseny utcai központi, ideiglenes szociális ellátó intézmény helyszínét.

Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében az ellenzéki párt budapesti szervezete azt írta: szerintük rövid időn belül nem lehet olyan viszonyokat teremteni, amelyek alkalmas lenne a Keleti pályaudvarnál kialakult kaotikus állapotok feloldására.

Értékelésük szerint amíg nem valósul meg az általuk javasolt teljes határzár, és nem készülnek el a visszafordító állomások, addig a vonatközlekedés átszervezésével működtetni kell a Keleti pályaudvart annak érdekében, hogy az illegálisan ott tartózkodó bevándorlók mihamarabb elhagyhassák az országot.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×