eur:
392.96
usd:
365.88
bux:
66584.68
2024. április 26. péntek Ervin

A rendőrség megnevezte a móri mészárost

A rendőrség szerint a bizonyítékok alapján egyértelmű, hogy N. László és nem egy szerb háborús bűnös volt a móri mészáros. N. László idén nyáron a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetben öngyilkosságot követett el.

A Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatóhelyettese szerint a móri bankfiók kirablása az azóta a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetben öngyilkosságot elkövető N. László ötlete volt.

Csizner Zoltán elmondta: a férfi vallomásában azt mondta a rendőröknek, hogy a bűncselekményt hárman követték el - egy szerb háborús bűnössel és a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő W. Róberttel - és ő csak gépkocsivezető volt.

A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján azonban egyértelmű, hogy N. László mészárolta le 2002-ben a bankfiókban a nyolc embert és ő a felelős a postások sérelmére elkövetett rablásokért, a veszprémi postásgyilkosságért és a győri gyilkossági kísérletért is - mondta az igazgatóhelyettes.

A nyomozást most vádemelési javaslattal lezáró rendőrség még januárban jelentette be, hogy összefüggés van a móri bankrablás és a postások sérelmére elkövetett rablások között.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×