eur:
390.73
usd:
366.36
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Egyre többen igyénylik a távfűtést a szeptemberi télben

Több mint ezer lakásban kérték a távfűtés elindítását Budapesten. Balogh Róbert, a Főtáv Zrt. szóvivője elmondta: ott nem tudják megkezdeni a fűtést, ahol szerelési munkák miatt még nem töltötték újra a rendszert.

Egyre többen kérik a Főtáv Zrt.-től, hogy indítsa el lakásaik távfűtését Budapesten; már több mint ezer lakásban van meleg - mondta az InfoRádiónak a vállalat szóvivője.

Balogh Róbert közölte: vannak olyan épületek, ahol nem tudják elindítani a szolgáltatást, mert - például a lakók által szervezett szerelési munkálatok miatt - még nem töltötték fel a fűtési rendszert.

A szolgáltató szeptember 15-étől köteles a rendszereit üzemkész állapotba helyezni, ezután a szolgáltató hibájából nem fordulhat elő, hogy nincs fűtés - tette hozzá a szóvivő.

A Főtáv Zrt. munkatársa elmondta: bár még nem érkezett el a határidő, készen állnak a szolgáltatásra.

Hanganyag: Tenczer Gábor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kiderült, hogy állnak idén a magyarok a lakásfelújításhoz

Kiderült, hogy állnak idén a magyarok a lakásfelújításhoz

Kedvezőbbé vált a felújítás, építés lehetőségének a megítélése a lakosság körében, de nem terveznek sokkal többen felújítást 2024-ben - állapította meg friss reprezentatív online kérdőíves felmérése alapján az Impetus Research. Tízből három magyar tervez valamilyen felújítást vagy bővítést otthonában, többségük 500 ezer forint alatti értékben, míg az új építkezésben gondolkodók aránya mindössze 4 százalék.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×