eur:
389.43
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Fidesz: kivonulás, amíg nem lesz változás

A Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának vezetője szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök előre bejelentett felszólalásainál frakciójuk addig vonul ki az ülésteremből, amíg az ezt kiváltó körülmények egyike nem változik meg.

Elég jól szakaszokra osztható a 2006-os év - mondta el az InfoRádióban Navracsics Tibor.

Mint a Fidesz frakcióvezetője kifejtette: januártól áprilisig az országgyűlési választási kampány időszaka volt; április végétől augusztus közepéig a kormányzati offenzíva, és a felhőtlen optimizmus jellemezte a kormányt.

Augusztus 20-ától szeptember közepéig érezhető egy megtorpanás a kormányzati kommunikációban. Itt utólag visszatekintve is megállapítható, hogy megtört a lendület - mondta a frakcióvezető.

Szeptembertől október 6-áig egy intenzív válságidőszak volt a jellemző. Október 6-ától pedig válságkonszolidációs, vagy lehűlési időszakra osztható az év.

Az országgyűlési törvényhozásban jónak tartom a Fidesz frakció munkáját - mondta a frakció vezetője. Hozzátette: még mindig fennállnak azok a körülmények, amelyek miatt október eleje óta a Fidesz képviselői kivonulnak az ülésteremből, ha a miniszterelnök szót kér.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×